Какво е ФИКС Уин и какво да направя ако искам да го ползвам?


Какво е ФИКС Уин?
ФИКС Уин e продукт, който реализира всички функции, свързани с ТРЗ.
 
Какво да направя ако проявявам интерес към ФИКС Уин?
Влезте в раздел "Продукт ФИКС Уин / Изтегляне на продукт и ръководство" и свалите безплатно последната версия на ФИКС Уин и ръководстото за използването му. При наличие на въпроси, моля  пишете на support@predistic.com
 
Има ли демо версия на ФИКС Уин?
Достатъчно е да свалите безплатно от раздел "Продукт ФИКС Уин /Изтегляне на продукт и ръководство" последната версия на ФИКС Уин. Тя може да бъде изполвана като демо - демострира част от функционалностите на ФИКС Уин, но не може да генерира документи. Ако искате да се запознаете с всички функционалности, след регистриране (като се избере "Регистрация") и влизане през "Вход", заявете безплатен 3-месечен временен лиценз в "Моите лицензи". За да се запознаете по-лесно с възможностите на продукта, можете безплатно да изтеглите и ръководство за ползването му.

За какво ми е нужна регистрация?
Регистрацията Ви е нужна, за да можете да заявите желания от Вас лиценз. Регистрирането става като влезете през "Регистрация" и попълните сътветните полета. За да завърши успешно регистрацията трябва да се съгласите с условията за ползване на личните Ви данни след като се запознаете с тях. След успешната Ви регистрация ще получите автоматично електронно писмо, което ще Ви каже как да я активирате. Активираната регистрация Ви дава възможност да влезете през "Вход" и в "Моите лицензи" да заявите желания от Вас вид лиценз.

Каква е разликата между "заяви" и "заяви за нова фирма"?
"Заяви" се използва за вече регистрирани една или повече организации. "Заяви за нова фирма" дава възможност да регистрирате една или повече нови организации и да заявите съответните лицензи.
 
Какво да направя ако искам лиценз?
Информация за предлаганите лицензи можете да намерите <тук>.
За да заявите необходимия Ви лиценз трябва да изберете бутона "Моите лицензи". Този бутон е видим ако преди това сте избрали "Вход". За целта е необходимо предварително да сте се регистрирали чрез бутона "Регистрация".
След получаване на заявката Ви за лиценз ще Ви бъде изпратена фактура с основание:
"Абонамент за програмен продукт за ТРЗ ФИКС Уин за 2020г." (за клиенти, закупили за първи път лиценз за продукта)
или
"Право за ползване на ПП ФИКС за Windows за 2020г." (за клиенти, закупили лиценз за ползване на вече закупен продукт).
 
Кога и как ще получа нов сертификат?
След като заплатите заявения от Вас лиценз и уведомите с мейл за това на support@predistic.com Вие ще го получите след 3 работни дни. За изтеглянето трябва да:
- влезете през "Вход" с Вашата регистрация (мейл адрес и парола);
- отидете в "Моите лицензи";
- изтеглите сертификата чрез избирането му.
 
Как да инсталирам/обновя ФИКС Уин?
Предоставяното инсталационно exe може да бъде копирано на произволен диск и в произволна папка. То се стартира чрез двоен клик. Инсталацията предоставя 2 възможности: инсталиране на ново копие на Фикс Уин (Нова инсталация) или актуализиране на някое от вече инсталираните копия. За повече подробности, прочетете в глава 15 на ръководството за потребителя.