Мариян Николов

Управител
Финансов мениджър


Маг. Мариян Николов е част от екипа, създал Предистик, и е съдружник във фирмата. Той участва активно както в ръководството на компанията, така и в ежедневната работа по клиентски проекти.

Има дългогодишен опит и десетки успешни проекти в разработка и архитектурен дизайн на софтуер и координация на многонационални екипи за корпоративни клиенти. Неговите професионални интереси са фокусирани главно върху софтуерни архитектури, методи за управление на проекти и изучаването и прилагането на нови технологии в практиката.

Харесва предизвикателствата и работата в компания с ясни ценности и сплотен екип от висококвалифицирани специалисти.Павлина Димитрова

Управител
Мениджър ключови клиенти
                                          
Маг. Павлина Димитрова участва активно в ръководството на компанията. Тя има дългогодишен опит в управлението на екип за софтуерни услуги за големи корпоративни клиенти.
 
Тя е пионер на имплементирането на CMMI в България и ръководеният от нея екип е печелил шест отличия „Златен доставчик на годината “ на Сименс и наградата „Software Excellence” на Европейския софтуерен институт.