Регистрацията Ви е необходима, за да можете да заявите и в последствие да разтоварите заявен безплатен временен или заявен и платен от Вас лиценз на Фикс Уин. Полетата „ДДС номер“ (за регистрираните по ДДС), „МОЛ“ и „Адрес“ са задължителни само за лицензите, изискващи плащане (необходими са за фактура).  Ако Вие не сте краен клиент на Фикс Уин, а сте дистрибутор на продукта, моля, маркирайте го в съответното поле.
След регистрирането ще получите автоматично електронно писмо, което ще Ви каже как да активирате регистрацията си. Активирането е необходимо, за да можете да заявявате лицензи.

В случай на въпроси или нужда от помощ, пишете на support@predistic.com.


Ако въпреки спазените изисквания за парола получите съобщение "Недостатъчна сила на паролата. Моля, коригирайте", натиснете "ОК" и продължете без да сменяте паролата. Въведете я същата в полето "Повторение на паролата". Извинете за неудобството!За да се регистрирате, моля, попълнете следните полета:

  


   (не по-малко от 8 символа(на латиница), включващи задължително главни и малки букви, цифри и специални символи)Регистрацията е с цел дистрибуция на Фикс Уин.
Прочетох и съм съгласен с условията за обработка на лични данни